Verhuur ketels

Verhuur ketels

Voor de huur van een cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres! De huur van een cv-ketel brengt verschillende voordelen met zich mee.

  • kosten van onderhoud worden door ons betaald
  • wij betalen onderdelen van de cv-ketel als deze vervangen moeten worden
  • storingen worden door ons verholpen
  • er wordt altijd gezorgd voor een goed functionerende cv-ketel.
  • Indien nodig wordt een nieuwe ketel geplaatst.

Informatie verhuur

Wij plaatsen uitsluitend cv-ketels in particuliere eigendomswoningen. Een adviseur besluit samen met u welke cv-ketel het meest geschikt is voor uw situatie. Hierna ontvangt u gratis een vrijblijvende prijsofferte met de installatiekosten van de cv-ketel of combiketel. Na akkoord wordt de installatie en inbedrijfstelling met veel professionaliteit door ons verzorgd.

De huurperiode is twaalf jaar. Daarna wordt de huurperiode jaarlijks stilzwijgend verlengd. De huur wordt ge´ncasseerd via automatisch incasso. Voor de plaatsingskosten (indien van toepassing) ontvangt u een aparte factuur of ondertekent u een eenmalige machtiging.
 

U kunt al een cv-ketel huren vanaf 24 euro per maand!

Huurt u een woning? Dan heeft u schriftelijke toestemming nodig van de verhuurder voor het plaatsen van een te huren cv-ketel.

Wij installeren ook nieuwe cv-ketels en onderhouden onze eigen toestellen!
Persoonlijke informatie
Naam *
Postcode
Nummer
Tel.
E-mail *
Commentaar
Vraag of opmerking *
Typ de tekens die je in de afbeelding ziet
Typ de tekens die je in de afbeelding ziet
Typ in het onderstaande vak de tekens die u in de afbeelding ziet. Dit garandeert dat het formulier wordt verzonden door een persoon en niet door een geautomatiseerd programma. Als de afbeelding niet duidelijk is, klikt u op de pijltjes om de afbeelding te vernieuwen.

Code Image Reload    *
* verplicht(e) veld(en)